Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Vězeňská služba ocenila spolupráci s Libereckým krajem

19. 12. 2016

Čestné uznání za dlouhodobou spolupráci obdržel Liberecký kraj od Vězeňské služby České republiky. Z rukou ředitele rýnovické věznice Vlastimila Kříže převzala ocenění statutární náměstkyně hejtmana Libereckého kraje Jitka Volfová, u příležitosti Dne českého vězeňství.

V rámci oslav, ředitel Věznice Rýnovice Vlastimil Kříž, poděkoval všem zaměstnancům za jejich odvedenou práci a předal ocenění příslušníkům, občanským zaměstnancům věznice i významným hostům. Vyzdvihl také úzkou spolupráci s dalšími složkami Integrovaného záchranného systému (IZS) či Československou obcí legionářskou.

„Využila jsem této příležitosti k poděkování příslušníkům vězeňské služby, ale i IZS za jejich výbornou práci a nasazení nejen v zaměstnání, ale i ve volném čase, kdy se nezištně a dobrovolně věnují práci s lidmi. Liberecký kraj si činnosti těchto lidí nesmírně váží a jejich aktivity bude i nadále podporovat,“ uvedla náměstkyně Jitka Volfová.

V rámci Oslavy dne českého vězeňství se také v pátek 16. prosince otevřely brány Věznice Rýnovice.  Rodinní příslušníci zaměstnanců měli možnost prohlédnout si prostory střežené části věznice, zhlédli výcvik služebních psů a seznámili se s výstrojí a výzbrojí příslušníků. 

Daníčková Blanka
blanka.danickova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226302
Mobil: 732765215