Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vězeňská služba ocenila spolupráci s Libereckým krajem

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 19. 12. 2016 14:24
  • Ekonomika

Sdílet článek

Čestné uznání za dlouhodobou spolupráci obdržel Liberecký kraj od Vězeňské služby České republiky. Z rukou ředitele rýnovické věznice Vlastimila Kříže převzala ocenění statutární náměstkyně hejtmana Libereckého kraje Jitka Volfová, u příležitosti Dne českého vězeňství.

V rámci oslav, ředitel Věznice Rýnovice Vlastimil Kříž, poděkoval všem zaměstnancům za jejich odvedenou práci a předal ocenění příslušníkům, občanským zaměstnancům věznice i významným hostům. Vyzdvihl také úzkou spolupráci s dalšími složkami Integrovaného záchranného systému (IZS) či Československou obcí legionářskou.

„Využila jsem této příležitosti k poděkování příslušníkům vězeňské služby, ale i IZS za jejich výbornou práci a nasazení nejen v zaměstnání, ale i ve volném čase, kdy se nezištně a dobrovolně věnují práci s lidmi. Liberecký kraj si činnosti těchto lidí nesmírně váží a jejich aktivity bude i nadále podporovat,“ uvedla náměstkyně Jitka Volfová.

V rámci Oslavy dne českého vězeňství se také v pátek 16. prosince otevřely brány Věznice Rýnovice.  Rodinní příslušníci zaměstnanců měli možnost prohlédnout si prostory střežené části věznice, zhlédli výcvik služebních psů a seznámili se s výstrojí a výzbrojí příslušníků. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky