Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

O všech stavbách od A do Z. Online mapa krajských investic je kompletní

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 13. 01. 2022 13:06
  • Ekonomika

Sdílet článek

Kompletní přehled o všech podrobnostech týkajících se investic Libereckého kraje je nyní nově k nalezení na webovém odkazu https://mapainvestic.kraj-lbc.cz/. Tu v rámci aktualizace doplnily další nové informace o stavbách v regionu.

Jedná se o webovou aplikaci, na které Liberecký kraj představuje všechny své investiční akce napříč všemi resorty. Lze si tam vyfiltrovat a najít stavby podle toho, v jaké fázi se nacházejí – ať už v přípravě, v průběhu prací nebo ty, které jsou dokončené,“ uvedl Zbyněk Miklík, náměstek hejtmana pro resort ekonomiky, majetku, investic, veřejných zakázek a informatiky.

Novinkou je to, že mapa obsahuje i podrobné informace o všech, kteří se na jednotlivých akcích podílejí. „Od projektanta, architekta, technický dozor, zhotovitele až po koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. V této aplikaci lze dohledat veškeré dokumenty, materiály, výběrová řízení, hodnoty a částky, za něž se staví. Mapa investic tak nyní poskytuje kompletní informace o konkrétních stavbách,“ dodal Miklík.

Mapa přináší přehled investic do pozemních staveb v hodnotě od 3 milionů korun bez DPH. Ty připravuje odbor investic a správy nemovitého majetku Krajského úřadu Libereckého kraje. Nyní čítá přehled šestačtyřicet stavebních akcí napříč regionem.  Uživatelé si při hledání mohou zvolit filtr podle resortů, stavu projektu, data zahájení či samotného názvu,“ uzavřel Miklík.

Youtube video

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky