Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Společnost Busch staví v Liberci novou výrobní halu, zaměstná dalších 100 lidí

Mgr. Langer Jiří

  • 23. 03. 2015 18:29
  • Ekonomika

Sdílet článek

Slavnostního pokládání základního kamene stavby nové výrobní haly BUSCH VÝROBA CZ s.r.o.  - Vakuová čerpadla a systémy, v průmyslové zóně Sever v Liberci, které se konalo 20. března, se zúčastnil také Marek Pieter, náměstek hejtmana Libereckého kraje pro resort ekonomiky, investic, správy majetku a informatik.,

„V Liberci bychom rádi navázali dobrou spolupráci s místní komunitou. Měli bychom využít této příležitosti a ukázat veřejnosti, že jsme schopni vyvíjet, vyrábět a prodávat produkty vyrobené v České republice. Chceme také nejen rozšiřovat výrobu, ale zároveň i vyvíjet nové výrobky,“ řekl Dr. Ing. Karl Busch, majitel a zakladatel firmy s tím, že v budoucnu by firma ráda spolupracovala i s místní Technickou univerzitou.

Tato celosvětově aktivní rodinná firma s více než 50 letou tradicí BUSCH  VACUUM  PUMPS  AND  SYSTEMS spolupracuje se zástupci samosprávy v místě svých poboček v Německu, Švýcarsku, Velké Británii, Koreji a USA. Společnost Busch je jedním z největších výrobců vakuových čerpadel, dmychadel a kompresorů na světě. Sortiment zahrnuje řešení odsávání a přetlak technologií ve všech průmyslových odvětvích. Firma byla založena v roce 1963. V 59. dceřiných společnostech, v 40 zemích a s obchodními zástupci ve více než 30 zemích, může poskytnout dobrou radu a praktickou podporu pro většinu zákazníků.

 „Česká republika byla vybrána z důvodu dlouhé strojírenské tradice a to je důvod, proč právě v Liberci postavit nový výrobní závod,“ řekl mimo jiné majitel firmy.

„Vítáme další rozšíření české společnosti, která již v současné době zaměstnává 45 osob, o nový výrobní prostor, který dá možnost zaměstnání dalším 100 lidem,“ dodal.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky