Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Kraj jedná s městem Liberec o navýšení příspěvku na revitalizaci lázní na galerii na 15 procent

17. 04. 2013

 

Rada LK souhlasila s dodatkem ke Smlouvě o společném postupu v rámci „Revitalitace městských lázní na galerijní objekt“ mezi Libereckým krajem a statutárním městem Liberec.

Náměstkyně hejtmana Hana Maierová obdržela od náměstka primátorky statutárního města Liberec Lukáše Martina žádost o projednání návrhu dodatku ke Smlouvě o společném postupu v rámci projektu „Revitalizace městských lázní na galerijní objekt“, který upravuje výši příspěvku Libereckého kraje na 15 % z celkových způsobilých výdajů projektu.

Dále návrh dodatku řeší převzetí závazků Libereckým krajem vyplývajících ze Smlouvy o dodávce tepelné a elektrické energie, která byla uzavřena s vybraným uchazečem (Warmnis spol. s r.o.) zadávacího řízení „Výroba a dodávka energií do objektů městské galerie a bazénu v Liberci“ realizovaného Statutárním městem Liberec. "O tomto návrhu jednal hejtman Libereckého kraje s primátorkou statutárního města Liberec se závěrem schválit navýšení spoluúčasti, vzhledem ke změně pravidel financování těchto projektů," uvedl náměstek hejtmana pro ekonomilu Marek Pieter s tím, že původní spoluúčast ve výši 7,5 % (27 mil. Kč) byla zvýšena na 15 % (celkem tedy 54 mil. Kč). 

Smlouvu ještě musí schválit obě zastupitelstva.

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226302
Mobil: 739541588