Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj zmodernizuje expozice Severočeského muzea v Liberci

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 10. 2013 15:09
  • Ekonomika

Sdílet článek

 

Rada kraje schválila zahájení zadávacího řízení veřejné zakázky „Modernizace expozic Severočeského muzea v Liberci“, předpokládaná hodnota veřejné zakázky je 8.569.803 Kč bez DPH - veřejná zakázka podlimitní na stavební práce.

„Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou stavební úpravy uvnitř budovy Severočeského muzea v Liberci určené pro bezbariérové užívání stavby a přístavba bezbariérové rampy u vstupu do muzea,“ uvedl náměstek hejtmana LK Marek Pieter.. Budou provedeny adaptační práce pro zřízení nové expozice.

Stavební úpravy budou spočívat ve: - 1.pp - zrušení stávajících WC a vybudování nových, včetně úpravy technických instalací, osazení výtahu.

 1.np - osazení výtahu, zřízení bezbariérového vstupu (venkovní rampa, úprava dveří),

zřízení a vybavení nové expozice včetně vnitřní bezbariérové rampy.

- 2.np - osazení výtahu, propojení budovy s vedlejším křídlem (nové dveře, schůdky a

bezbariérová plošina), rekonstrukce části elektroinstalací a kamerového systému. Výraz a vzhled stávajícího objektu zůstane zachován.

Veřejná zakázka je součásti projektu „Modernizace expozic Severočeského muzea v Liberci“, který bude spolufinancován z Regionálního operačního programu NUST II Severovýchod v rámci IPRM  Liberce. Hodnocena bude nejnižší nabídková cena bez DPH.

„Restaurování sbírkových předmětů,  především hracích přístrojů,  a výroby interaktivních modelů bude financováno z vlastních zdrojů  libereckého  muzea v hodnotě téměř 1 milión Kč,“ připomněla Hana Maierová , který jsme navýšili, aby mohly být práce zahájeny.

Viz také videa: http://www.youtube.com/watch?v=EmKG8ALGDko&feature=c4-overview&list=UUkp2cNxSkgALb2i3lqO-Ypw

 A http://www.youtube.com/watch?v=6eaABKoRfps&feature=c4-overview&list=UUkp2cNxSkgALb2i3lqO-Ypw

 

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky