Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Se společností CL-EVANS bude jednat o slevě předsedkyně Dozorčí rady NsP Česká Lípa

Mgr. Langer Jiří

  • 17. 04. 2013 12:52
  • Ekonomika
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

 

Rada kraje ve funkci valné hromady pověřila předsedkyni Dozorčí rady nemocnice Hanu Moudrou jednáním se společností CL-EVANS o slevě na projekt „Zateplení vybraných objektů NsP Česká Lípa, a.s.“

Společnost CL Evans opakovaně vyjádřila zájem v projektu pokračovat. Před časem dokonce navrhla snížení ceny projektu o 25 mil. Kč, ovšem na základě změny parametrů již vysoutěžené zakázky.

„To by pro kraj jako pro investora nebylo přijatelné. Není možné měnit projekt po uzavření soutěže, v tom případě bychom přišli o dotaci a navíc se vystavovali nebezpečí, že by se odvolali ostatní účastníci soutěže. Pokud se bude jednat skutečně o slevu, která neohrozí dotaci, dostane se na úroveň nákladů, vypočtených v posudku společnosti Energy Benefit, a dojde i k dohodě na dodatku ke smlouvě, která je v současné době pro kraj nevýhodná (např. nebezpečí víceprací, které jde za investorem), jsme schopni o dohodě uvažovat,“ dodala Zuzana Kocumová, náměstkyně hejtmana pro zdravotnictví, tělovýchovu a sport.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky